Hvad er et hurtigt lån

Hvis du ikke ved hvad et hurtigt lån er, så vil jeg prøve at forklare det i denne tekst, så du har en bedre forståelse for hvad et hurtigt lån indebærer. Hvad fordelene er og hvad ulemperne er ved et hurtigt lån

Hvad er et hurtigt lån

Et hurtigt lån er et mindre lån man kan foretage sig, hvor beløbet ikke er ligeså højt som ved et forbrugslån i banken, men hvor du har pengene på din konto relativt hurtigt. Hurtige lån er nemme at oprette og blive godkendt for at få lov til at tage, det hele kan gøres online i løbet af meget kort tid, det kan gøres af næsten alle. Dog er der mange selskaber som ikke vil godkende folk som er registreret i RKI, da man allerede er på listen som dårlig betaler. Men der findes nogle få låneselskaber som yder lån til folk som står i RKI, dog er renten noget højere og ydelsen er også meget højere hver måned.

Skal man stille sikkerhed

Hvis det er et mindre beløb man skal låne ved et hurtigt lån, kræver de ikke nogen form for sikkerhed, det eneste de kræver, er 3 måneders lønsedler og en oversigt over din seneste årsopgørelse fra SKAT, dette er en meget nem metode hvis man går og mangler penge hurtigt, men man skal huske at renterne ved et hurtigt lån er høje, der kan også være høje gebyrer hver måned.

Fordelen ved hurtigt lån

En af de mange fordele ved at tage et hurtigt lån er, at du har pengene samme dag, de stiller ingen spørgsmål til hvad du skal bruge pengene på, som de gør ved fx et normalt banklån. Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed, udover hvis du står i RKI så skal du enten være heldig og finde en af de få låneselskaber, som låner ud til folk som er RKI registreret. Ellers skal du finde et familiemedlem eller en god ven som vil stille sig som kautionist, hvis det lykkedes, så kommer pengene ind på den person der stiller sig som kautionist konto. Dette er en sikkerhed for låneudbyderen så de undgår svindel.

Ulemper ved hurtigt lån

Der er ikke kun gode sider ved at tage hurtig lån, der findes også dårlige ting. Her vil jeg komme med nogle af dem, fordi det er ikke kun de gode ting som skal frem i lyset.

Renterne ved at hurtigt lån er meget højere end ved et normalt banklån, dette er blevet påpeget meget i medierne fordi de syntes det er en dårlig ting. Men det er fordi at du netop får pengene meget hurtigere end ved et banklån.

Gebyrer ved et hurtigt lån kan også komme som en overraskelse, da der ved nogle selskaber har et månedligt gebyr, som er ligeså højt som oprettelsesgebyret.

Det fulde beløb som skal betales tilbage

Hvis man undersøger hurtige lån og tjekker hvor meget man egentlig betaler tilbage, når man er færdig med at låne så bliver man virkelig overrasket over det, fordi i mange tilfælde er det mere end 200% af det lånte beløb, man betaler tilbage.