Find det perfekte gamingudstyr

Hvis du selv kender til det at ’game’, altså at dyrke det at spille computer/konsol, så kender du helt sikkert også til vigtigheden i at have noget ordentligt udstyr, som understøtter dig og dine personlige præferencer. I forhold til gamingmus betyder faktorer som størrelse på din hånd, dit tag på musen samt dine præferencer i forhold til hastighed noget, ligesom at headset, keyboard, bord, musemåtte og stol har en betydning for din præstation. Læs mere om noget af det nedenfor.

Mus

Når du skal vælge hvilken mus du skal købe, er det vigtigt at du først og fremmest prøver den fysisk inden at du køber den. Det er helt afgørende for, om du bliver tilfreds med musen. Gamingmus findes nemlig i et væld af forskellige størrelser, og nogle design er mere velegnede til nogle ’grips’ frem for andre. Du burde f.eks. undersøge, om du – når du bruger musen i computerspil – gør brug af palm-grip eller et fingertip-grip, da det har betydning for, hvordan musen kommer til at føles i brug. Herudover skal du finde ud af, hvad din foretrukne DPI er, altså hastigheden på musen. Nogle præfererer en ekstremt hurtig mus, mens andre præsterer bedre med en ekstremt langsom mus. Læs denne Gaming Mus Test for flere gode råd.

Bord

Bordet har også en kæmpe betydning for din præstation – præcis som det gælder for kontoransattes vedkommende. Når man skal sidde ved – i dette tilfælde et bord – i meget lang tid ad gangen, så er det helt afgørende at bordets højde understøtter dine præferencer, og at der er en sammenhæng mellem stolens og bordets højde. Det er ganske enkelt umuligt at præstere, hvis dine arme f.eks. støder på en skarp kant på dit bord, fordi det er for højt.