Få 3G-net i hele Europa

Vi er alle sammen blevet vant til altid at have vores mobil og internet med os. Så hvad gør man, når man skal ud og rejse til et andet land? Hvordan finder man vej i storbyen uden Maps? Og hvordan finder man et sted at spise, når man er kommet af sted uden at kunne søge på de bedste restauranter? Vi guider dig igennem nogle af de mange fordele ved at få et mobilabonnement, der også dækker dig i resten af Europa.

Find vej gennem storbyen

Mobilen er den perfekte måde at finde vej gennem storbyen. Det er de færreste, der stadig har et kort i hånden, når de skal ind i en ny storby. Med et telefonabonnement med 3G i udlandet kan du hurtigt finde vej i hvilken som helst by, du kommer til. Her er byens bedste oplevelser, restauranter og seværdigheder aldrig mere end et klik væk. Også når du er på farten og ikke har adgang til hotellets wi-fi.

Hvis uheldet er ude

Mange vælger at køre sydpå i egen bil. Ikke bare er der rart at have 3G-net på de ukendte veje for at kunne finde vej. Det er også dejligt i det tilfælde af, at man skulle komme ud for et mindre eller større uheld. Hvis man står ude på den tyske motorvej med en bil uden mere strøm, så er det rart at kunne slå et nummer op, man kan ringe til. Og desuden søge flere informationer omkring, hvad man bør gøre i sådan en situation.

Men det samme gælder faktisk uanset, hvilken ferie du er på. Når vi rejser, besøger vi spændende nye steder, men det betyder også, at vi ikke har det samme sikkerhedsnet, som vi har hjemme i Danmark. Derfor er det en god idé som et minimum at sikre, at man i hvert fald har internet og strøm på telefonen, når man rejser. På den måde er man aldrig helt fortabt.

Tag en ferie væk fra mobilen

Det er blevet populært at tage lidt tid væk fra skærmen, når man rejser. Men selv hvis man har sin telefon slukket det meste af tiden, så er det altså bedst at have den med i et nødstilfælde. Bare fordi man har et telefonabonnement med 3G, behøver man jo ikke bruge alle ens gigabytes op på den ene ferie. Ofte følger der 3G i resten af Europa med i allerede gode tilbud på telefonabonnementer.

Så selv hvis du trænger til en ordentlig pause fra mobilen, så sikr dig lige, at du har den med, og at du kan tilgå internettet, når du rejser. Bare så du kan rejse trygt, velvidende at du kan få hjælp, hvis uheldet er ude.