bil forsikring-få forsikrede eller sige farvel til din bil

Bilforsikring er et lovkrav i Det Forenede Kongerige, men et i tyve drivere fortsat kørsel uforsikrede. Politiet sprængning, og det er ikke bare en inaktiv trussel – hvis du ikke er forsikret i din bil kan være i en knuser nær dig meget snart!

Politiet nu har magt til at fjerne, beslaglægge og knuse enhver bil fundet for at være uforsikret på vejen. Sidste forår, i Durham, ordningen opfundet ‘Operation Takeaway’ blev afprøvet med stor succes. Over 1.200 biler har nu blevet beslaglagt – 50% af dem allerede har gjort det til knuser.

Operation Takeaway var sådan en stor succes, at det er ved at blive rullet ud landsdækkende. En ny Rigspolitiet database, der er understøttet af forsikringsbranchen har givet politiet mulighed for at kontrollere forsikring status for hver bil i Det Forenede Kongerige. De behøver ikke engang at komme ud af bilen til at gøre det.

Hvis du er fanget på vej med en bil, der ikke er forsikret, skal du opgive dine bilnøgler der og da. Det gør ikke noget hvis det er en utilsigtet fejl eller du har kørt uforsikrede i år, straffen er den samme-bilen bliver beslaglagt.

Hvad sker der næste? Godt give de dig to uger til at producere en forsikringspolice certifikat og tage bilen væk. Der er et par omkostninger involveret også – du bliver nødt til at betale omkring £105 til dækning af omkostningerne ved kranvogn, og afgifter for at holde din bil beslaglagt ofte nå £15 om dagen. Efterlad indsamle din bil til sidste øjeblik, og du kunne blive konfronteret med en samlet regning af £315.

Hvis du ikke kan producere den forsikringsbevis og betale gebyrerne, kan du sige farvel til din bil.

Pilotordningen i Durham var delvis finansieret af direkte linje, der hjalp dække udgifter til knusning af biler. Ifølge dem, var op til 2.000 uheld undgået takket være Operation Takeaway. Da en stor del af bilerne findes at være uforsikret var faktisk un-trafiksikker, var vejene et betydeligt sikrere sted uden dem.

Politiet sagde, er”uforsikrede drivere ofte skyldige i mange andre lovovertrædelser som ikke har et kørekort eller et MOT certifikat. Vi gør alt i vores magt for at få disse farlige og ulovlige drivere fra vejene.”

Det er et chokerende faktum, at 5% af alle drivere er uforsikret, en strafbar handling fordi det er et lovkrav. Ekstra forskning udført af sammenslutningen af britiske forsikringsselskaber har fundet, at uforsikrede bilister er en farlig tilstedeværelse på vejene, hver uforsikrede driver forårsager en ulykke i gennemsnit hvert halve år. De er også tre gange mere tilbøjelige til at modtage en dom for kørsel uden omhu og opmærksomhed.

De af os, der har Bilforsikring dække omkostningerne ved ulykkerne uforsikrede. I gennemsnit er £30 tilføjet til hver Bilforsikring til at dække omkostningerne for industrien på grund af uforsikrede bilister. Det betyder, at lovlydige bilister betale en kæmpestor alt £500 millioner hvert år for dem, der gider ikke at betale.

Der er en anden bitter pille at sluge. Hvis du har en ulykke, der ikke er din skyld med et uforsikret køretøj, vil det stadig gå som en “fejl fordring” på din forsikring. Så du bliver nødt til at betale overskydende på din bil reparationer og du vil miste din-Malus bonus, medmindre du har fået fordringer beskyttelse. Over en toårig periode, kunne du betaler en ekstra £275 i præmier gennem en reduktion i din-Malus ret.

Sammenslutningen af britiske forsikringsselskaber (ABI) er i fuld understøttelse af denne nye ordning til at befri veje af uforsikrede biler. ABI har været en kritiker af den måde de britiske domstole behandler uforsikrede bilister for mange år nu, men de tror stadig, denne ordning er nok. Lovovertrædere kun får normalt en bøde af £150-£200 og de behøver ikke at betale straks – som virkelig ikke sammenligne med bilister, der har Bilforsikring ekstra omkostninger. Vi er enige-noget skal gøres!

Add a Comment

Your email address will not be published.