Alsidigheden af Vinyl og flisegulve

Gulvbelægning af et hjem er en af de største dele af huset, der har bør for konstant rengøring på grund af sin eksponering for høje mennesker trafik. Uanset hvor gulvet er placeret, er det altid den del, der er trådt på og trådt på af passagerer i en bolig.

Da gulve er altid udsat for snavs og slid og ælde, skal hver boligejer tage ordentlig pleje til at beslutte, hvilken slags gulvbelægning han ville installere for de forskellige dele af huset.

Husejere er i dag heldig, fordi de kan vælge fra en bred vifte af gulvbelægning materialer som træ, cement eller endda keramiske eller vinyl fliser. pris på spærtræ Keramik eller vinyl fliser er den øverste valg for boligejere, der ønsker belægninger, der er smukke, ikke så dyrt og er nemme at vedligeholde.

Det faktum at keramik og vinyl fliser er tilgængelige nu i næsten alle designs, teksturer og farver gør dem et ideelt valg, ikke kun som gulvbelægning, men også som walling materiale. Alsidigheden af fliser giver mulighed for en tusind og en måder at bruge det i gulve eller endda i vægge.

Glaserede keramiske fliser er holdbare og er nemme at passe da pletter og snavs på dem kan nemt fjernes med vand. Der er keramiske fliser, der er let ridset men Grade 111 glaserede keramiske fliser er ridsefast. Det samme gælder for glaserede keramiske fliser, der er klassificeret som klasse 1V. I modsætning til andre gulvmaterialer, keramiske fliser ikke nemt få brændt og ophobes ikke fugt.

Bortset fra at sørge for de er glaseret og fri for ridser, gå til keramiske fliser, der ikke er glat, tyk og er kompatibel med din rummets størrelse.

Når du bruger fliser til et lille værelse, er det bedst at vælge store fliser, da de har færre injektionsmørtel linjer og er mindre travlt. Færre fugerne skabe en illusion og gøre rummet synes mere rummelige og større.

Det er også vigtigt at tage til efterretning af klassificeringen af keramiske fliser fordi de angive deres slid evne. Når en flise er klassificeret som (0) af porcelæn emalje Institute, så det ikke betyder flisen er meget holdbare mens en PEI klassificering af (5) betyder er det meget slidstærkt. De nummer klassifikationer Vis robusthed af fliser når konfronteret med høje mennesker trafik. Jo højere antal klassificering, jo større flise evne til at overleve slid og ælde. Æstetisk og manufacturing kvalitet af fliser bør også være af primær overvejelse.

En kreativ boligejer kan instruere montører installere fliserne på en sådan måde, at den vil danne et mønster. Ved hjælp af forskellige flise design på en bestemt hjørne af gulvet kan oprette vidunderlige design.

Add a Comment

Your email address will not be published.